Vikarer søges til verdens bedste hjemmeplejedistrikt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hjemmepleje Distrikt Rosengården mangler lige nu vikarer til vores udekørende distrikt, da vores dygtige medarbejdere skal holde ferie og have lidt fri.  

Så har du mod på at prøve kræfter med en spændende arbejdsplads med masser af nye skønne kolleger, borgere og pårørende, og kunne du tænke dig at arbejde et sted, hvor du hver dag kan mærke, at du gør en forskel. Så får du her muligheden. Måske du allerede har en uddannelse som social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent? Måske er du under uddannelse eller måske har du eller skal have et sabbat år.

Der kan både blive tale om kortere og længerevarende vikariater i en periode eller ansættelse som tilkaldevikar på timeløn. Timetallet og perioden aftales med distriktslederen. Det allervigtigste er, at du har lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere i Nyborg Kommune, at du er motiveret, fleksibel og klar til at indgå i et fantastisk samarbejde, hvor vi sikrer borgere og deres pårørende en god og respektfuld pleje med omsorg og høj kvalitet i alt. 

Det får du, når du arbejder sammen med os:

  • grundig introduktion og oplæring 
  • en arbejdsdag med ansvar og udfordringer
  • tæt samarbejde med kompetente og erfarne kolleger og ledere, der gerne vil det gode arbejdsmiljø

Vi forventer, at du:

  • er motiveret og har lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere
  • er mødestabil og fleksibel
  • vil medvirke til at skabe en god og sjov arbejdsplads
  • kan anvende IT i arbejdet med dokumentation
  • har kørekort 

Om Distrikt Rosengård:                                                                                                                      
Vi er et hjemmeplejedistrikt med ca. 60 ildsjæle, fordelt på dag og aften. Vores personalegruppe består af SOSU-hjælpere, assistenter og ufaglærte, og vi samarbejder tæt med bl.a. Sygeplejen og Træning og Sundhedsfremme om vores opgaver. Vi arbejder alle efter kerneopgaven om, at vi SAMMEN med borgeren skal skabe muligheder for et sundt, aktivt og værdigt liv

Vi arbejder kontinuerligt med at udvikle den gode arbejdsplads, hvor arbejdsglæde og trivsel er i fokus, og hvor vores værdier kan ses og mærkes både hos borgerne og hos os selv - Vi drager omsorg, vi er troværdige, vi viser respekt og vi har høj kvalitet i alt

Ønsker du yderligere oplysninger om Sundhed og Ældre, kan du finde dem på Nyborg Kommunes hjemmeside www.nyborg.dk.

Yderligere oplysninger: 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der indhentes offentlig straffeattest inden ansættelse.

Nærmere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til distriktsleder Marianne Nordholm Sørensen på tlf.: 2937 3610 eller assisterende distriktsleder Susanne Clausen på tlf.: 2466 1217. Vi glæder os til at høre mere fra dig! 

Ansøgningsfrist: 2. april 2024 
Der vil blive holdt samtaler løbende
Tiltrædelse hurtigst muligt

Nyborg kommune har indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte, og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit miljø. 

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.

 

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f4a7447c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nyborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Nyborg Kommune - Hjemmepleje Distrikt Rosengård, Enebærvej, 5853 Ørbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6005385

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet