Spændende lærerstilling på 4kløver Skole og Børnehus - Fokus på faglighed og trivsel i ungesyn!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at gøre en forskel for de ældste elever i folkeskolen? Er du gennemsyret af et ungesyn, hvor meningsfulde læringsfællesskaber, nysgerrighed og autenticitet er vigtige pejlemærker i din undervisning? Så er stillingen på 4kløver Skole og Børnehus måske noget for dig.

4kløver Skole og Børnehus søger en lærer, som har undervisningsfagskompetence i fagene matematik og naturfagspakken. Kan du undervise i praktisk/musiske fag, kulturfag eller tysk, vil det være en fordel. Undervisningen vil primært foregå på 6. til 9. klassetrin, og det vil være en klar fordel, at ansøgere matcher førnævnte klassetrin pædagogisk og didaktisk. Det vil også være et plus, at vores nye kollega er stærk på IT og digitalisering.

Udover førnævnte faglige kompetencer er vi interesseret i ansøgere, som kan skabe tydelige strukturer, og som kan udøve klasserumsledelse og derigennem understøtte elevernes udvikling, samt faglige og sociale trivsel. Til dette arbejde har vi som grundsyn udgangspunkt i den kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik.

Som ny lærer på 4kløver Skole og Børnehus skal du være indstillet på at arbejde i forpligtende kollegiale fællesskaber, hvor der er plads til såvel individuel som fælles forberedelse og evaluering af undervisningen.

4kløver Skole og Børnehus tre strategiske fokus- og indsatsområder er:

  • Fagligt løft med fokus på læringsprogression og positiv undervisningseffekt for alle elever.
  • Samarbejde på tværs af afdelingerne til gavn for såvel elever som medarbejdere.
  • Projektorienteret undervisning med fokus på elevernes mange talenter.  

Om skolen:
4kløver Skole og Børnehus er en landsbyordning på tre matrikler i Ørbæk og Frørup, der ligger i den sydlige del af Nyborg Kommune. Skolen har ca. 440 elever og 60 medarbejdere og består af to skolematrikler: Afdeling Ørbæk med 0.- 9.klasse og afdeling Frørup med 0.-6. kl. og dertil tilknyttet Børnehuset Skattekisten med vuggestue og børnehave. Afdeling Ørbæk og afdeling Frørup har begge egen SFO, der har god opbakning fra eleverne.

Skolen er bl.a. kendetegnet ved at have et højt fagligt niveau, et veluddannet og ambitiøst personale og en engageret institutionsbestyrelse. Desuden har vi særdeles gode fysiske rammer både inde og ude. Skolen råder over idrætshaller på begge matrikler og har i Ørbæk PLC integreret i det lokale folkebibliotek, der findes i tilknytning til skolen.

Yderligere information
Stillingen er en fuldtidsstilling. 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og straffeattest skal forevises inden ansættelse.

For yderligere oplysninger om stillingen bedes du kontakte afdelingsleder for overbygningen Christian Bjerregaard Uggerby på tlf. 2361 5971 eller skoleleder Jennie Thomsen på tlf. 2466 2149.

Ansøgningsfrist 30. maj 2024
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag 4. juni 2024 fra kl. 15
Tiltrædelse 1. august 2024

Nyborg Kommune har indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1f3fc8c2)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nyborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nyborg Kommune - 4kløverskolen, afdeling Ørbæk, Langemosevej, 5853 Ørbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049950

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet