Kabelarbejder til GMB Entreprenør (Fyn)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hos GMB Entreprenør søger vi en eller flere kabelarbejdere med erfaring fra entreprenørbranchen til kabel- og ledningsarbejde. Du skal være med til at etablere den underjordiske infrastruktur med nedgravning og håndtering af bløde ledninger.

Vi leder efter en servicemindet og kvalitetsbevidst kollega, som trives med at arbejde udenfor i al slags vejr. Du skal have gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du blandt andet skal indgå i tæt samarbejde med håndmænd og øvrige kabelarbejdere. Vi forventer, at du sætter en høj standard for dit arbejde og stræber efter at levere udbytte af ypperste kvalitet.

Vi leder efter et team på ca. fire mand, så du er meget velkommen til at ansøge som en del af et sjak. Ellers vil du blive sat sammen med et team, som i udgangspunktet udfører opgaver i fællesskab.

Hvem er den person vi leder efter?

Dine arbejdsopgaver

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

 • Nedgravning og håndtering af bløde ledninger

Dine kompetencer

Det er en forudsætning, at du har kørekort B og en fordel med kørekort B E. Vi forventer, at du kommer med en baggrund fra entreprenørbranchen, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med nedgravning af kabler. Vi ser derudover meget gerne, at du:

 • Trives med at arbejde udenfor i al slags vejr
 • Er stabil, omstillingsparat og ansvarsbevidst
 • Har gode samarbejdsevner
 • Udviser et stort servicegen over for kunder og kollegaer
 • Trives med deadlines og bevarer overblik i en omskiftelig hverdag

Hvem er vi?

GMB Entreprenør ApS holder til i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg, og vi beskæftiger os primært med opgaver inden for beton-, jord- og kloakarbejde på række- og punkthusprojekter samt belægningsarbejde ved etablering af boligveje, parkeringsarealer og stisystemer til disse projekter. Hos os går vi meget op i at hjælpe hinanden, så vi i fællesskab får løst opgaverne på den bedste måde.

GMB er en nyopstartet koncern, som omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør og elementfabrik. Vores nye kollega vil blive en del af en dynamisk organisation, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder, og hvor det kollegiale sammenhold vægtes højt. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone.

Vi tilbyder dig

 • En alsidig og spændende hverdag
 • Friske og humørfyldte kollegaer
 • God pensionsordning og sundhedsforsikring
 • En fast fuldtidsstilling, 37 timer om ugen
 • Løn efter kvalifikationer

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Peter Iversen på tlf. 54 34 79 06. Samtaler vil afholdes løbende indtil stillingen er besat. Opstart hurtigst muligt.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nyborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

GMB Ejendomme ApS, Hårup Skovvej, 8600 Silkeborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=5153&JobNoticeId=228

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5839881

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet